Als je helemaal gek op iemand bent, of trots op iemand, of dankbaar voor iemand dan is Valentijn het moment om dat te laten merken. Met een kaartje, brief, roos of cadeau. Wat een mooi gebaar. Erg leuk om te doen en nog leuker en verrassender om te krijgen.

Ik heb een roos gekregen

Je bent waarschijnlijk op deze pagina gekomen omdat je verrast bent door een roos die wij hebben afgeleverd. Iemand heeft je op het oog. Je bent bijzonder. Omdat je altijd voor die ander klaar staat. Of omdat je er juist even doorheen zit. Misschien omdat je ziek bent en wel wat positiefs kan gebruiken. Of misschien omdat je graag een relatie zou willen.

Er is iemand die van je houdt!

God houdt van je. Onvoorwaardelijk. Of je nu lekker in je vel zit of als het niet zo goed met je gaat. Je hoeft bij Hem niet aan een bepaald ideaal te voldoen. Hij accepteert je zoals je bent. Als dat geen echte liefde is…

Wil je meer weten? Je bent van harte welkom in één van onze diensten op zondagochtend. Wij zijn de Evangelische Gemeente Zeewolde en wij geloven dat God van mensen houdt. Zonder uitzonderingen, zoals je bent.

Zondag 18 februari – 10:00u *

*Kerk-School-Gezinsdienst, een aangepaste dienst met name voor kinderen van de basisschool en hun ouders. Deze week is de Richtingwijzer gastschool in deze dienst. Dit zal met name bezoekers met jonge kinderen erg aanspreken. Klik hier voor meer informatie over de Kerk-School-Gezinsdienst.

Zondag 25 februari – 10:00u

Dit is een gewone dienst, waar je als gast van harte welkom bent. Er is moderne muziek door middel van een band. Pieter Sijl, onze voorganger, zal spreken en na afloop is er gelegenheid voor koffie en ontmoeting. Klik hier voor meer informatie over deze dienst.

Wil je meer informatie over de Evangelische Gemeente Zeewolde, dan vind je dat op onze website onder IK BEN NIEUW of bekijk onze AGENDA voor onze activiteiten.

© 2018 – ‘Jij bent mijn Valentijn’ is een actie van de Evangelische Gemeente Zeewolde.

Meedoen aan deze actie is vrijblijvend, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De EGZ behoudt zich het recht aanvragen te weigeren zonder de aanvrager hierover in te lichten.